noten

Heb je zin in een handje of schaaltje nootjes? En ben je op zoek naar een plek waar je verse noten kunt kopen? Zoek dan niet verder. In dit artikel vertel ik je waar je verse noten kunt kopen. Zo kun jij vandaag al de lekkerste noten in huis halen.   

Winkel

Wil je snel verse noten kopen? Dan kun je deze gewoon bij de supermarkt halen. In iedere supermarkt hebben ze wel een vak waar vers verpakte noten te vinden zijn. Hierbij heb je ruime keuze tussen de verschillende varianten. Een andere plek waar je verse noten kunt kopen is bij een notenwinkel. Dit zijn winkels die speciaal gericht zijn op het verkopen van noten. Hier heb je dan ook vaak meer keuze dan bij de supermarkt en kun je ook je eigen combinaties en hoeveelheden bepalen.  

Groothandel

Heb je binnenkort een feestje? Dan is het handig om wat grotere verpakkingen in huis te hebben. Een groothandel verkoopt vaak grotere verpakkingen van producten en is daarom een handige plek om je noten te kopen in dit geval. Ook heb je bij de groothandel vaak net even een andere variant. Zo kun je je gasten en jezelf ook nog verrassen met een nieuwe smaak. En als je dan toch in de groothandel bent voor de noten, haal dan ook daar meteen je andere boodschappen voor je feestje. 

Markt

Op iedere markt is er wel één te vinden, een notenkraam. Dit is een kraam waar je keuze hebt uit veel verschillende soorten verse noten. Ook hier kun je zelf een combinatie van verschillende soorten noten samenstellen, maar je kunt ook kiezen voor een voorverpakt zakje. Naast dat het erg gezellig is om je noten te halen op de markt, zijn ze hier vaak ook net wat goedkoper. 

Online

Tegenwoordig kun je alles online bestellen, zo ook je verse noten. Heb je dus geen zin om je huis uit te moeten en heb je de noten niet perse vandaag nodig? Kies er dan voor om de noten online te bestellen. Het bestellen van de noten is minstens net zo makkelijk als het kopen van je noten in de winkel. Je kiest online welke noten je wilt hebben, stopt ze in je winkelmandje, rekent ze af en de volgende dag heb je ze vaak al in huis. En dat terwijl jij thuis op de bank ligt. 

Comments are disabled.