zout en suiker

Een hoge zoutinname kan leiden tot een hoge bloeddruk en een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Er zijn verschillende manieren om zout in het dieet te verminderen. Suiker zorgt voor zoetigheid en een aantrekkelijke smaak, maar suikerhoudende voedingsmiddelen en dranken zijn rijk aan energie, en kunnen het beste met mate worden genoten, als een incidentele traktatie. We zouden in plaats daarvan fruit kunnen gebruiken, zelfs om ons eten en drinken te zoeten.

AdviesDrinkenEtenSport

Comments are disabled.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten