huidverzorging

Iedereen wil graag lekker in zijn vel zitten. Om goed in je vel te zitten, moet je ook goed in je huid zitten! Het is erg vervelend als je veel last hebt van onzuiverheden, vooral als je er niks aan kan doen en niks helpt. Wanneer je alles al hebt geprobeerd, lijkt je huid soms een verloren zaak. Maar gebruik je wel de juiste producten? Om daarachter te komen hebben wij drie tips voor je die je helpt kijken naar welk product er bij jouw huid past.

                Tip 1. Wat is je huidtype?

Mensen denken al snel dat ze vaak weten wat voor soort huid ze hebben. Dit hebben ze zelf ingevuld door gewoon voor de spiegel hun gezicht te bekijken. Maar heel vaak klopt deze constatering niet. Je kunt aan de buitenkant namelijk niet zien hoe de binnenkant eruit ziet en wat voor soort voeding je huid nodig heeft. Het is daarom belangrijk dat je een huidscan doet, die ook de binnenkant van je huid bekijkt!

Aan de hand van je huidscan kun je pas beoordelen wat voor een type huid je hebt. En aan de hand van je huidtype kun je op zoek gaan naar de juiste producten voor je huid. Toskani.nl helpt je graag bij deze zoektocht en hebben een groot assortiment aan product voor elk soort type huid!

Tip 2. Smeren, smeren en nog een smeren

Vaak weet je pas of een product ook echt helpt wanneer je het gaat gebruiken. Aan het begin is dit vaak even zoeken. Het kan namelijk voorkomen dat de eerste twee producten helemaal niet helpen en misschien je huid zelfs verslechteren. Heel vervelend, maar hier kom je pas achter als je het probeert. Als het derde product wel helpt, dan heb je je product voor het leven gevonden.

Als eenmaal een product werkt, dan hou je deze voor het leven. Het kan wel eens zijn dat je huid zich iets aanpast naarmate je ouder wordt, maar dat merk je snel genoeg als dat zo is. Wanneer je vindt dat je favoriete product minder goed gaat werken, wordt het tijd voor een nieuw product en mag je weer gaan proberen en smeren, smeren, smeren.

                Tip 3. Vraag advies

Het klinkt misschien logisch, maar vaak durven vrouwen en mannen niet advies te vragen, omdat ze bang zijn om een domme vraag te stellen. Maar niets is minder waar! Juist omdat je niet aan de buitenkant van je huid kan zien wat voor type huid je hebt, moet je dus om een huidscan vragen. En als je dan toch bij een huidtherapeut bent, kun je meteen ook de vragen gaan stellen die je altijd al wou weten over je huid. Zo zorg je ervoor dat je voor de rest van je leven de juiste producten op je huid smeer!

Comments are disabled.