Organiseer je binnenkort een feestje of komen er vrienden op visite? Dan kunnen lekkere snacks natuurlijk niet ontbreken. Na de koffie is het leuk om iets lekkers te serveren bij een drankje. Dit kunnen nootjes zijn, maar ook chips vallen bij veel mensen in de smaak. Tegenwoordig zijn er allerlei soorten chips en daardoor wordt een keuze maken lastig. Ben je benieuwd wat de populairste chips zijn van dit moment? Lees dan verder en kom erachter!

Oven baked

De oven baked chips van Lay’s valt bij veel mensen in de smaak. Deze chips is niet gefrituurd, maar gebakken in een oven. Hierdoor bevat de chips 50% minder vet. De oven baked chips is verkrijgbaar in paprika, naturel zout, barbecue en mediterrane kruiden.

Doritos

De populaire Doritos chips zal bij bijna iedereen in de smaak vallen. Deze driehoekige chips is gemaakt van mais. Deze chips is populair door de smaakexplosie die je ervaart als je het chipje in je mond stopt. Deze chips is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals Sweet chili, Cool American en Nacho Cheese. Doritos verkoopt niet alleen de driehoekige chips, maar ze produceren ook kleine chips. Deze kleine chips staan bekend als bites en hebben de smaken paprika en honey.

Pringles

Pringles zijn al jarenlang een populaire snack. De Pringles kenmerken zich door de bijzondere ronde vorm met een golf erin. Deze chips zijn verpakt in een lange bus en zijn daardoor gemakkelijk te bewaren. Ook Pringles zijn verkrijgbaar in verschillende smaken.

Bestel de chips gemakkelijk online!

Geef je binnenkort een feestje of komen er vrienden op bezoek? Ga dan naar de supermarkt om een van deze chips te kopen. Bestel je de boodschappen liever online? Neem dan een kijkje op de website van  Candyonline. Deze partij heeft een groot aanbod aan Doritos, en andere soorten chips.

Comments are disabled.