chocolade

Een leuk en geschikt relatiegeschenk vinden voor een collega of klant kan een behoorlijke opgave zijn, zeker wanneer je van de klassiekers weg wilt blijven. Lees snel verder en kijk hier voor meer Logochoc!

Waarom de standaard relatiegeschenken weinig doeltreffend zijn

Relatiegeschenken zijn altijd een uitdaging, aangezien er een aantal klassiekers zijn die zoveel worden gegeven dat ze eigenlijk niets meer waard zijn. Een goed voorbeeld hiervan zijn de flessen wijn die worden uitgewisseld tussen verschillende bedrijven tijdens de feestdagen: hier is weinig verrassends meer aan. Het kan daarom een enorm goed idee zijn om eens op zoek te gaan naar een relatiegeschenk dat echt leuk en vernieuwend is. Door met een verrassend cadeau aan te komen zetten zal je immers een stuk langer in het hoofd van de klant blijven zitten, wat uiteindelijk natuurlijk de bedoeling is van een goed relatiegeschenk.

Een gepersonaliseerde chocoladeletter

Een interessante optie daarbij is het maken en geven van een gepersonaliseerd cadeau, bijvoorbeeld via Logochoc. Niet alleen laat je hiermee zien dat er echt aandacht is besteed aan de klant of relatie in kwestie, maar daardoor wordt de klant ook elke keer herinnert aan dit geschenk. Zo is het mogelijk om allerlei verschillende soorten chocolade te laten personaliseren, bijvoorbeeld door er een afdruk van het logo van de relatie op te laten zetten. Ook kun je dit natuurlijk op andere manieren gebruiken, bijvoorbeeld door bedankjes te maken waarop je eigen logo terug te vinden is. Dit kun je ontzettend goed gebruiken als een soort van eetbaar visitekaartje! Wedden dat een relatie dit een stuk meer zal onthouden dan de zoveelste fles wijn?

Waar chocolade relatiegeschenken kopen?

Naast dat het gepersonaliseerde cadeau een leuke optie is zijn er meer goede redenen om te kiezen voor chocolade. Zo maken zij gebruik van hoge kwaliteit belgische chocolade, waardoor je zeker weet dat je een kwalitatief goed geschenk geeft (Bron: https://www.logochoc.nl/feestdagen/sinterklaas/chocoladeletters/letters-met-logo/). Daarnaast is het ook mogelijk om veel verschillende soorten bestellingen te doen, van kleine tot grote hoeveelheden. Ook hebben zij al jarenlang ervaring met het maken van verschillende geschenken van chocolade, onder andere voor een aantal grote klanten, waardoor je zeker weet dat alles goed zal gaan met je bestelling. Neem dus snel een keertje een kijkje op de website en overweeg het als je volgende relatiegeschenk!

Comments are disabled.