It’s Sushi Time! – Sushi Kookworkshop of Lunch

It’s Sushi time!

Een leuk uitje organiseren kan een hele klus zijn. Een leuke activiteit én lekker eten binnen het budget? Onmogelijk! Toch? Nee hoor! Want met de Sushi Kookworkshop of Sushi Lunch van Fundustry Events combineer je het gewoon! Gezellig samen sushi maken en daarna heerlijk opeten…wie wil dat nou niet? Het leuke aan dit uitje is dat je samen aan de slag moet en iets lekkers maakt: goed voor de teambuilding dus!

 

Van Nigiri Ebi tot de California Roll

Van oorsprong komt sushi uit Japan, maar in de laatste jaren heeft dit veelzijdige gerecht de wereld veroverd. Het basisingrediënt is rijst, maar daarnaast kan er heel veel toegevoegd worden. Het voordeel van sushi is dat er altijd wel iets lekkers voor iedereen is. Van krab tot vis en natuurlijk vegetarisch: er is voor ieder wat wils!

Sushi

Word zelf een sterrenchef

 

Sushi is niet alleen lekker als diner maar ook tussen de middag is deze Japanse lekkernij niet te versmaden. En met de sushi lunch van Fundustry wordt het nog extra gezellig ook! Met hulp van een professionele begeleider zetten jij en je collega’s, vrienden of familie binnen no time de heerlijkste sushi op tafel. Zo word je zelf een sterrenchef! En wil je je creaties graag aan anderen laten zien? Dan mag je de sushi na afloop altijd mee naar huis nemen.

 

Sushi maken en aan tafel!

 

Samen eten is leuk. Maar het eten eerst maken en daarna samen opeten is nog veel leuker! Dus haal die handen uit de mouwen en ga aan de slag tijdens de sushi kookworkshop. In twee uur tijd maken jullie de lekkerste sushi waarna je heerlijk kunt ontspannen en kunt smullen van je eigen creatie. En ook fijn: tijdens de kookworkshop (maar ook lunch) zijn warme dranken (koffie, thee) en water inclusief. Daarbij krijgt elke deelnemer, bij de uitgebreide pakketten, twee drankjes naar keuze (wijn, bier of frisdrank). Aan alles is gedacht dus!

Sushi

Een stukje Japan in huis

 

Ook na de kookworkshop of lunch kom je helemaal in Japanse sferen. Elke deelnemer ontvangt namelijk een bamboe matje en chopsticks om mee naar huis te nemen. En ook krijg je groene thee en een aantal recepten mee, zodat je thuis lekker verder sushi kan maken. Kortom: The FUN continues!

Leave a Comment